English English

SAHİBİ
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi adına Rektör Prof. Dr. R. Cüneyt ERENOĞLU

EDİTÖR
Doç. Dr. Cemre PEKCAN (Editör, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi)

EDİTÖR YARDIMCILARI
Dr. Öğr. Üyesi Muhammet Fatih ÖZKAN (Editör Yardımcısı, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi)

YAZI İŞLERİ
Arş. Gör. Dr. Tuğçe YILDIZ (Yazı İşleri Müdürü, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi)
Arş. Gör. Dr. Murat Çağrı TUNA (Yazı İşleri Müdürü, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi)

Dergi Hakkında
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Biga İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Yönetim Bilimleri Dergisi (ISSN: 1304-5318) yılda dört kez yayınlanan hakemli, bilimsel bir dergidir. Yayın politikası ve kuralları, editörler ile yazı ve danışma kurulu tarafından tespit edilmektedir. Yönetim Bilimleri Dergisi; temelde ekonomi, işletme, kamu yönetimi ve siyaset bilimi, uluslararası ilişkiler, çalışma ekonomisi ve endüstri ilişkileri, maliye, ekonometri ve benzeri alanlara odaklanmıştır. Dergide, söz konusu alanlarda hazırlanmış Türkçe ve İngilizce makaleler yayınlanmaktadır. Dergiye gönderilen çalışmaların orijinal ve mevcut literatüre katkıda bulunması beklenmektedir. Dergiye gönderilen yazıların teslim anında hiçbir dergide yayınlanmamış olması ve/veya hiçbir yayın organı tarafından basılmak üzere inceleme aşamasında olmaması gerekmektedir. Bu konudaki tüm sorumluluk yazarlara aittir. Aynı zamanda gerekli tüm yasal izinlerin de yazar tarafından yazılı olarak alınmış olması gerekir. Yazarlar çalışmalarını gönderdikleri andan itibaren eserleri ile ilgili tüm yayın haklarını Yönetim Bilimleri Dergisi’ne devretmiş ve Yönetim Bilimleri Dergisi’nin kurallarını kabul etmiş sayılırlar.