English English

Yönetim Bilimleri Dergisi
(e-ISSN: 2147-9771)

Sayın Araştırmacı,

Dergimiz Eylül ayında basılacak olan özel sayı için 07-20 Temmuz 2021 tarihleri arasında makale kabulüne açık olacaktır.  Bu özel sayıda yalnızca, 05-06 Temmuz 2021 tarihlerinde gerçekleştirilen Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Uluslararası Sosyal Bilimler Konferansı’nda sunum yapan ve tam metin bildirilerinin özel sayıda yayınlanmasını talep eden yazarların çalışmaları yer alacaktır. Bu bağlamda dergimiz yoğunluk sebebiyle 07-20 Temmuz arasında ilgili konferansta sunulan bildiriler dışındaki makalelerin kabulüne kapalı olacak ve değerlendirilmeye alınamayacaktır.

Yoğun talep için teşekkürlerimizi iletir, bir sonraki yayın sürecinde çalışmalarınızı değerlendirmekten memnuniyet duyacağımızı belirtmek isteriz.